César Sánchez farà un pas al costat i no repetirà com a candidat del PPCV a l'Alcaldia de Calp

El Partit Popular designa la regidora Ana Sala com a cap de llista en la localitat de la Marina Alta
8 febrer 2019 19:40h
Sala ha afirmat sentir-se "il·lusionada" davant el "nou repte". / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El Comité Electoral del Partit Popular de Calp (la Marina Alta) ha designat aquest divendres la regidora i presidenta de la formació, Ana Sala, com a candidata a l'Alcaldia del municipi, segons ha informat en un comunicat l'agrupació local.

L'actual president de la Diputació d'Alacant i alcalde de Calp, César Sánchez, ha manifestat que continuarà "a la disposició del partit per a continuar millorant la vida dels nostres ciutadans". A més, Sánchez ha indicat: "Ser alcalde del meu poble ha sigut el millor regal que Déu m'ha donat en la meua vida política. Calp és la meua llar i mai no oblidaré l'afecte i la confiança que m'han donat els seus veïns durant aquestos anys".

"D'aquesta forma, després de huit anys de mandat de César Sánchez, es dona pas a una nova etapa", han assenyalat des del partit popular en un comunicat. Sala ha afirmat sentir-se "il·lusionada" davant el "nou repte", mentre que des del partit es presenta aquest canvi com "una nova oportunitat per a mantindre el benestar dels ciutadans".

Segons el PP, "l'aspirant a l'Alcaldia és una dona molt compromesa amb Calp, que va començar la seua carrera política en 2011 i que actualment està al capdavant de les Regidories de Desenvolupament Intel·ligent del Territori, Mercats, Aigües, Ocupació, Esports i Mestresses de casa. A més és portaveu del grup municipal i presidenta del Partit Popular en l'àmbit local".

next