Cesc Roig opta a la reelecció com a secretari general de JovesPV

El congrés de les joventuts unitàries del Bloc i dels adherits a Compromís se celebrarà el 15 de febrer a Benissa i estarà obert a "qualsevol jove valencianista, d'esquerres, feminista i ecologista d'arreu del País Valencià que vulga apuntar-s'hi"
27 desembre 2019 12:38h
L'actual responsable de les joventuts unitàries del Bloc i dels adherits a Compromís es presentarà a la reelecció "en un any clau per al valencianisme polític". "Cal seguir fent de JovesPV i de Compromís l'eina política al servei del jovent valencià", afirma Roig. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El secretari general de JovesPV-Compromís, Cesc Roig, ha anunciat aquest divendres la seua intenció de continuar al capdavant de l'organització juvenil a partir del pròxim 15 de febrer, quan se celebra el tercer congrés de la formació. 

Així, l'actual responsable de les joventuts unitàries del Bloc i dels adherits a Compromís es presentarà a la reelecció "en un any clau per al valencianisme polític". "Cal seguir fent de JovesPV i de Compromís l'eina política al servei del jovent valencià", afirma Roig. 

L'actual secretari general també explica els motius pels quals torna a presentar-se com a candidat: "Em presente per a continuar un projecte que vam començar fa dos anys; un projecte que busca empoderar la joventut dins de la política i dins de la societat valenciana". Sobre la gent que l'acompanyarà en la candidatura, Roig avança: "Estic construint un equip capaç de crear referències i lideratges orgànics i institucionals".

A més, Roig ha defensat –en referència al congrés del Bloc, que tindrà lloc al juny– que "JovesPV és la constatació que un projecte com el nostre és un model d'èxit per a la política valenciana".

El III Congrés de JovesPV, amb el lema 'Alcem el vol', tindrà lloc el 15 de febrer a Benissa (la Marina Alta). Es tracta del tercer conclave després que l'abans anomenat Bloc Jove es refundara mitjançant un procés d'obertura. El congrés és una jornada en la qual està previst que participen no només la militància i simpatitzants de l'organització juvenil, sinó qualsevol jove valencianista, d'esquerres, feminista i ecologista d'arreu del País Valencià que vulga apuntar-s'hi.

next