Chocolates Valor eleva la facturació per damunt dels 125 milions, un 2,3% més que en l'exercici anterior

La innovació en tauletes i l'augment del percentatge de cacau han afavorit les vendes de l'empresa
20 novembre 2019 12:54h
 L'empresa ja té un 18,7% de la quota de mercat. / Juan Martínez-Almeida / Wikipedia

VALÈNCIA (EP). Chocolates Valor va elevar la facturació per damunt dels 125 milions d'euros en el seu exercici fiscal, que va de juliol del 2018 a juny del 2019, la qual cosa suposa un 2,3% més respecte a l'exercici anterior, a causa de la seua innovació en tauletes i els alts percentatges de cacau, segons va informar en un comunicat.

Així mateix, l'empresa ja té un 18,7% de la quota de mercat, la qual cosa es tradueix en la xifra més alta acollida per la companyia, després d'anys de creixement "per damunt del ritme del mercat".

"Estem molt contents dels resultats. Demostren que estem sabent donar resposta a la demanda dels nostres consumidors, que confien en la nostra aposta per la innovació, la diferenciació i per la fabricació de productes premium", ha destacat el president executiu de Chocolates Valor, Pedro López.

López també ha emfatitzat el moviment estratègic que ha iniciat la companyia amb la seua entrada en la categoria dels cacaus solubles, on la marca ha penetrat amb força creant un nou segment, el dels cacaus d'alts percentatges.

"El nostre posicionament és clar des de fa ja molts anys, som sinònim del plaer intens amb propostes innovadores i de màxima qualitat dirigides a un públic adult, i hem sigut pioners a traslladar aquest concepte al món dels cacaus solubles", afig.

Per categories, les tauletes van ser el motor de creixement amb un ritme de pujada del 6%. Alguns productes d'aquesta categoria són el xocolate negre o el xocolate sense sucre, entre d'altres, que a més són dels productes que més creixen dins de les tauletes.

D'aquesta manera, en el segment del chocolate negre Valor és líder, amb un increment acumulat per damunt del 6,1% i una quota de mercat del 31,1%. Així mateix, Valor compta amb el 67% de la quota de mercat en xocolates sense sucre.

Tot això ha suposat a Valor fabricar quasi 22 milions de quilos de producte entre les seues plantes de la Vila Joiosa (la Marina Baixa) i Ateca (Saragossa) i obtindre un benefici net que frega els 12 milions d'euros.

next