El jutge cita a declarar tres activistes que van protestar contra l'autobús misogin d'HazteOir

Les tres persones imputades hauran d'acudir a la Ciutat de la Justícia l'11 de juliol
19 juny 2019 12:26h
Les tres persones van ser denunciades per HazteOir, estan imputades per delictes d'incitació a l'odi i se'ls demana 17.000 euros a cadascuna, segons va explicar aquest maig el moviment feminista de València. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Un jutge de València ha citat a declarar com a investigades tres persones que van protestar contra l'autobús misogin d'HazteOir, que va tractar d'entrar a València amb el missatge '#StopFeminazis; no es violencia de género, es violencia doméstica', il·lustrat amb una figura del dictador Adolf Hitler amb els llavis pintats.  

Tots tres hauran de comparéixer a la Ciutat de la Justícia de València l'11 de juliol a les 10 del matí, "amb obligació de concórrer a aquesta crida". Si no, "es procedirà a la seua detenció".

Les persones imputades per aquests fets ocorreguts el passat 5 de març són dues membres del moviment feminista de València i un activista LGTBQI.

Les tres persones van ser denunciades per HazteOir, estan imputades per delictes d'incitació a l'odi i se'ls demana 17.000 euros a cadascuna, segons va explicar aquest maig el moviment feminista de València.

next