Ciutadans demana que el Consell Rector d'À Punt comparega a les Corts per a aclarir l'estratègia de direcció

La formació vol que l'òrgan d'administració de la televisió "done la cara després dels conflictes que semblen existir en els òrgans de direcció"
31 agost 2019 17:10h
Cs demana "una anàlisi crítica" de les bases de selecció de la direcció. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Ciutadans ha presentat una petició formal a les Corts per a exigir la compareixença dels membres del Consell Rector d'À Punt "amb el propòsit que donen explicacions sobre l'estratègia que se seguirà en els pròxims sis mesos davant la crisi sorgida en la direcció".

Així ho ha anunciat en un comunicat el diputat autonòmic d'aquesta formació, Fernando Llopis, qui creu que és moment que el consell rector "done la cara després dels conflictes que semblen existir en els òrgans de direcció".

Llopis ha afirmat que À Punt "travessa un moment difícil ocasionat perquè la seua directora general, Empar Marco, seguirà en el seu càrrec fins a març mentre es prepara el seu relleu".

En la compareixença, Ciutadans exigirà als components del consell rector que facen "una anàlisi crítica de les bases que van conduir a l'elecció d'Empar Marco i si és necessari canviar-les".

El diputat ha demanat que es realitzen unes noves bases "que no autolimiten l'elecció del millor candidat per a la direcció general d'À Punt", perquè entén que aquesta figura és molt important.

El grup de Ciutadans a les Corts ha presentat nou escrits per a demanar informació i sol·licitar les compareixences dels vocals del consell rector, en els quals s'han exigit explicacions per les baixes dades d'audiència.

A més, se sol·licita als vocals una anàlisi de les bases del concurs públic per a la contractació de la directora general de la societat i que es pronuncien sobre si consideren necessari modificar-les.

També es demana "un informe del clima laboral entre el consell rector i la directora general i les mesures plantejades per a garantir una bona administració i direcció de la corporació i la societat", ha explicat Llopis.

next