Ciutadans distribueix per error a Alzira paperetes amb la llista d'Algemesí

La Junta Electoral de Zona no preveu donar cap ordre fins que arribe el recompte
22 maig 2019 11:14h
Després d'adonar-se de l'error, Ciutadans va paralitzar la distribució de propaganda electoral al municipi, a més de comunicar el problema a la Junta Electoral de Zona. / FOTOGRAMA D'À PUNT

VALÈNCIA. Una errada d'impremta i distribució en milers de paperetes enviades als domicilis posa en alerta l'agrupació de Ciutadans a Alzira. Tot i que les paperetes porten el logo i el nom del partit al municipi, els noms que hi ha en la candidatura són els d'Algemesí.

Després d'adonar-se de l'error, Ciutadans va paralitzar la distribució de propaganda electoral a Alzira, a més de comunicar el problema a la Junta Electoral de Zona. No obstant això, no es prendrà cap decisió fins al moment del recompte, en cas que arribe alguna papereta errònia. 

Segons recull À Punt, Compromís ja ha anunciat que demanarà la nul·litat d'aquestes paperetes si apareixen en les urnes el 26M. Els populars no sol·licitaran la nul·litat perquè "prima la voluntat de votar a Ciutadans". Pel que fa al PSPV, ha evitat pronunciar-se i assegura que actuarà segons el que indique la junta electoral.

Així, si no es pren una decisió abans, tot apunta a un escrutini tens, on la formació taronja batallarà per a defensar la validesa de tots els vots que porten el seu logo. Ciutadans manifesta que cada partit "és lliure [en referència a la voluntat de Compromís], però en cas que es produïsca la nul·litat dels vots, haurem d'impugnar les taules".

next