Ciutadans suspén de militància el número 5 de la llista a Villena, detingut per demanar fotos sexuals a menors 

L'home es feia passar per una xiqueta i enganyava menors perquè li enviaren imatges a canvi de diners
13 juny 2019 17:08h
La formació ha suspés cautelarment la militància del detingut, de 21 anys. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Ciutadans ha suspés cautelarment de militància al número cinc de la candidatura de Villena (l'Alt Vinalopó) en aplicació dels estatuts del partit arran de la seua detenció per, suposadament, sol·licitar fotografies de caràcter sexual a diverses menors.

Segons han explicat fonts de la formació a Europa Press, s'ha actuat amb "tota la immediatesa" i l'assumpte ja està en mans de la Justícia. A més, han insistit que l'arrestat "ja no és militant" i han concretat que tampoc havia aconseguit l'acta de regidor per Villena, atés que el partit ha aconseguit representació amb dos edils i ell ocupava el número cinc de la llista.

El detingut és un jove de 21 anys que, presumptament, enganyava xiques menors, amb edats pròximes als 13 anys, a través de les xarxes socials i d'aplicacions de missatgeria perquè li remeteren imatges d'índole sexual a canvi d'una quantitat de diners que oscil·lava entre els 200 i els 500 euros fent-se passar per una xiqueta. Les deu víctimes residien a les demarcacions d'Alacant, València i Sevilla.

L'arrestat va ser posat a la disposició de l'autoritat judicial, que va decretar la seua llibertat provisional, encara que amb la prohibició d'aproximar-se a les diferents víctimes, la prohibició d'aproximació a qualsevol centre escolar i la prohibició de realitzar qualsevol activitat relacionada amb menors.

next