Clar que hi ha diners! O és que el president del Gobierno no cobra (i a més sense retards!!) més de 78000 euros a l’any? I sense tindre en compte els milers d’euros que el PP li paga com a president del partit.

En 2007, i com a cap de l’oposició, el Sr. Rajoy deia en un programa de televisió, que al mes cobrava 8000 euros: 3000 com a diputat i 5000 que li pagava el PP. I encara diuen que no hi ha diners? I la Sra. Sáenz de Santamaria, ¿no cobra més de 73000 euros anuals? I el President Fabra, amb 63000 euros i els Consellers, amb 57000? Com són capaços de dir que no hi ha diners?

Segons les dades del “Régimen económico y ayudas a los Srs. diputados” (que convide a consultar a través d’internet, per vore l’escàndol de les xifres) tots els diputats cobren 2813 euros al mes. Però el President del Congrés té a més, un complement com a membre del Mesa, de 3064 euros; i 3327 per representació i encara, 2728 de lliure disposició! Les xifres del “Régimen económico” són immorals i escandaloses, en una situació de crisi i de pobresa.

Tots els diputats tenen 14 pagues de 2813 euros. I sense retards!! I no hi ha diners? A més, els diputats que no són de Madrid, tenen un complement, anomenat “indemnización”, de 1823 euros al mes!! I els diputats elegits per la província de Madrid, reben una “indemnización” de 870 euros al mes!!

El Sr. González Pons (pel fet de no ser diputat per Madrid) rep, a més del sou de 2813 euros mensuals, la “indemnización” de 1823 euros al mes. Ell ha dit que “es una indemnización , no para vivienda, sino para el gasto propio del ejercicio de cargo de diputado”. I és que al Sr. González Pons, el PP li paga el lloguer de la vivenda!! Per tant, ¿els 1823 euros “para gasto propio del ejercicio de cargo de diputado” què signifiquen? Quin treballador té una “indemnización” de 1823 euros, a més d’un sou mensual de 2813 euros? ¿Com és possible que se’ns burlen d’aquesta manera amb el sou que cobren, i que després només facen que retallar als qui menys tenen?

Si els 1823 euros de “indemnización” no son per la vivenda, com és que els diputats que no són de Madrid cobren pràcticament 1000 euros més de “indemnización”, que els elegits per Madrid? I si realment són per a vivenda, per què cobren la “indemnización” de 1823 euros, els diputats que tenen casa a Madrid, o el partit els paga la vivenda?

Per altra part, el Congrés també cobreix les despeses de transport dels diputats (avió, tren, automòbil i vaixell) i a més, tenen una tarja de 3000 euros a l’any, per a taxi a Madrid!! I no hi ha diners?

Davant d’aquesta infàmia i d’aquest abús, l’associació “Democracia Real Ya”, va denunciar amb raó, l’escàndol de 63 diputats (entre ells el president del Gobierno) que cobren la “indemnización”, malgrat tindre casa a Madrid. Ministres com Cristóbal Montoro i Fátima Báñez, o diputats valencians com Andrea Fabra, cobren la “indemnización” de 1823 euros al mes, tot i que tenen casa a Madrid. Això no és un insult a la gent que passa dificultats i que estan traient de casa? Amb un sou de 2813 euros mensuals, els 1823 euros de més per “indemnización” ¿no és una burla a tota la gent que no pot arribar a final de mes? ¿No és això una malversació de fons públics per part del Congrés de Diputats?

41 diputats del PP, 20 del PSOE, 1 de CiU i 1 de Coalición Canaria cobren la “indemnización”, malgrat tindre, com a mínim, una vivenda a Madrid!! I després diuen que no hi ha diners!!

No hi ha diners? Clar que n’hi ha!! Però sempre cobren els mateixos! No hi ha diners per als pensionistes, per als malalts dependents, per a beques, per a menjadors, per a medicaments, pels afectats pels incendis de l’any passat, per als Centres de Música, que reclamen a la Generalitat 5,7 milions (un impagament que col·lapsa 63 centres autoritzats i conservatoris). No hi ha diners també per a Sanitat, que deu dos mesos als hospitals del model Alzira. No hi ha diners per obrir la residència per a discapacitats a Ontinyent. Però sí que hi ha diners (dos milions d’euros!!) per a publicitat institucional!! I com que diuen que no tenen diners, volen un estalvi farmacèutic, que costarà als jubilats 382 milions!

I mentrestant, segons diu Hisenda, l’institut Nóos va rebre 3.6 milions d’euros pel Valencia Smmit i Illes Balears Fòrum!! I l’Open de Tennis ens costarà 18 milions d’euros!! I diuen que no hi ha diners! I per això no li donen a Emilio Pardo, els 24040 euros de la beca que l’Ajuntament li va concedir! I pel contrari es van gastar milions en l’aeroport de Castelló! Ningú no recorda els diners que va valdre l’aeroport fantasma? I el Sr. Bárcenas, si no hi havien diners, d’on va traure els milions que té a Suïssa?

I ara diuen que no hi ha diners? Només em creuré que no hi ha diners, quan el presidente Rajoy, l’alcaldessa de València o l’Honorable Alberto Fabra, estiguen uns mesos sense cobrar!!!

Però mentre tant, no m’ho creuré!

I és que el PP de les Corts, durant el 2011 es va repartir 475700 euros en sobresous! I en 10 anys, 3.5 milions!!! I diuen que no hi ha diners?

Com ha dit el papa Francesc, “La hipocresia és el llenguatge de la corrupció”!!!

Però els cristians, “No podem separar la justícia social de l’Evangeli”, com ha dit la germana Teresa Forcades, monja benedictina del monestir de Sant Benet de Montserrat. I per això, denunciem la mentida i l’engany d’aquells que diuen que no hi ha diners i ells es reparteixen milers i milers d’euros!!

Comparteix

Icona de pantalla completa