Diari La Veu del País Valencià
Un Govern contra la llibertat d’expressió
Primer van ser els repetidors de TV3 que el Sr. Camps va obligar a tancar, amb multes i amenaces, anul·lant la llibertat d’expressió. Ara ha estat RTVV, amb el Sr, Fabra, que una vegada més asfixia un mitjà de comunicació, amb 24 anys de vida.

I els responsables? Cap ni un!! I malgrat tot, portem ja una llarga llista de desficacis i de errors, sense que cap responsable polític tinga la valentia i l’honestedat per assumir la seua responsabilitat!

RTVV tanca i es queden tan frescos!! Periodistes al carrer, després que el Tribunal Superior de Justícia reconeguera el dret dels treballadors acomiadats, a ser readmesos. El responsable de l’expedient de regulació d’ocupació, pel qual s’acomiadaren prop de 1000 treballadors de RTVV, i que el TSJ ha declarat nul, no ha d’assumir cap responsabilitat? I el Govern Valencià no té res a dir? Quan sabrem la veritat dels negocis que es van fer amb la visita del papa? Sabrem algun dia qui es va omplir les butxaques?

La nota dels treballadors de RTVV ha estat clara, en parlar de vilesa i de covardia, així com d’exdirectius implicats en casos de corrupció, mala gestió política i econòmica, casos d’abusos sexuals…

I davant d’aquest drama dels treballadors acomiadats i d’un Poble sense RTVV, el Sr. Bellver només ha gosat dir: “No queda más remedio”!!! Pel contrari, només fa uns dies, el Sr. Castellano, Conseller de Governació deia: “Canal 9 tiene que continuar, sí o sí”!!

Davant de la desaparició de RTVV, on queda allò de la defensa de las señas de identidad?

Una i una altra de “las señas de identidad”, aquest Govern les està tirant a terra!!! Sense escrúpols!! Sense cap mena de sentit comú! I sense assumir cap responsabilitat!!

Davant aquesta incompetència majúscula, només els queda una eixida: “La culpa la tiene Zapatero”!! Perquè és evident que, com en el cas de l’accident del metro, ells no assumiran cap responsabilitat!

Per què el President de la Generalitat i els seus Consellers, els assessors i els seus amics, saludats i coneguts, no mediten allò que diu El Psalm 9?: “L’impiu, insolent, persegueix el desvalgut, se n’apodera amb les intrigues que trama. L’impiu es glorieja de les seues ambicions i àvid de diners, menysprea el Senyor. Ple de malediccions d’enganys i violència, quan parla dissimula conjurs i maleficis”.

I el Psalm 57 diu: “¿Sabeu què és fer justícia, poderosos? ¿Sentencieu entre els hòmens amb raó? Conscientment cometeu injustícies. Els malvats en nàixer ja es desvien, els mentiders s’extravien de menuts; porten verí com les serps. Que es fonguen com l’aigua que s’escola, que siguen com el llimac que es desfà arrossegant-se, com l’avortó que no arriba a vore el sol”.

I el 72: “L’orgull és el seu collar; la violència el seu vestit; les ambicions del seu cor traspuen pels ulls que els ixen de la casa. escarneixen i amenacen de fer mal, quan es posen altius, amenacen amb la força”.

En l’última reunió dels bisbes de l’Església Catalana, s’aprovà un document en el qual els bisbes catalans denunciaven la manipulació i els insults de 13TV.

Per què els bisbes del País Valencià no denuncien el tancament arbitrari i injust de RTVV?

Després d’acabar amb TV3 i ara amb RTVV, quin serà el pròxim despropòsit que haurem d’aguantar? Quina serà la pròxima “seña de identidad” que tiraran a terra? Tancaran el Consell Valencià de Cultura? O l’Acadèmia Valenciana de la Llengua? tancaran les Universitats del País Valencià? O acabaran per eliminar el Misteri d’Elx o les festes d’Algemesí i la Muixeranga?

Per què el Sr. Alberto Fabra no “tanca” els més de 100 càrrecs del PP relacionats amb casos de corrupció?

Així és com el Govern Valencià va destruint els símbols del nostre País, per tal d’assimilar-nos en tot a Espanya!

Per què el Sr. Fabra no convoca un altre “Acuerdo”, amb la Sra. Tàrrega, perquè ens torne a dir allò de que, “Aquí hay mucho más que disfrutar”?

El Sr. Fabra, com també el Sr. Camps sap ben bé que quan es tanca un mitjà de comunicació, com TV3 o RTVV, tots som una miqueta menys lliures!!! D’això es tracta, no, Sr. Fabra?

Comparteix

Icona de pantalla completa