El Sr. Albert Rivera

En un vídeo del diari Levante del passat dia 17, (que convide a vore’l), el Sr. Albert Rivera feia, en català, unes declaracions a aquest mitjà de comunicació. Tenint en compte que la Sra. Carolina Punset va manifestar que parlar en valencià era propi d’aldeanos, malgrat això, el Sr. Rivera no va tindre cap inconvenient en parlar la llengua que es parla a Barcelona, i que és la mateixa que la que parlem a Ontinyent, Maó, l’Alguer, Alcampell i Sant Julià de Lòria.

Ciudadanos, al País Valencià, s’ha distingit pel fet de recolzar el PP en la seua campanya contra de la normalització de la nostra llengua. Només cal recordar les “perles” que va dir la Sra. Punset a les Corts Valencianes.

Conseqüents amb aquesta postura secessionista i en aquesta irracional posició, la pàgina web de Ciudadanos té, a més de la versió en castellà, altres versions en català, basc, gallec i també en valencià! Això deu voler dir, evidentment, com ells defenen, que per a Ciudadanos, el català i el valencià són dues llengües diferents. Com són també llengües diferents, el valencià i el català, per a la nostra “eficient” Renfe!

Amb tot, si el valencià i el català, segons Ciudadanos, són llengües diferents, no entenc com el Sr. Rivera ha parlat en català a l’entrevista del diari Levante. Per altra part, i és més que evident, tothom ha entès el Sr. Rivera en aquest vídeo. I sense necessitat de traduccions. 
 

Albert Rivera. Entrevista en 'Valencia en Directe' de Levante TV
Ciudadanos 
Ciudadanos
 
Diuen que primer s’agarra a un mentider que a un coix. I és que les mentides de Ciudadanos (i del PP) respecte a l’existència de dues llengües diferents, valencià i català, negant la unitat de la nostra llengua, han quedat desemmascarades amb el vídeo del Sr. Rivera. Les seues declaracions en català a la ciutat de València i a la seu del diari Levante, ni han estat subtitulades en valencià (cosa que hauria estat ben curiosa, per tal de vore les diferències entre les dues llengües), ni els periodistes de Levante tampoc li han demanat que no parlara en català, ja que els valencians (si el valencià i el català són llengües diferents) no l’entendríem.

El Sr. Rivera ha deixat en ridícul la política lingüística de Ciudadanos en la seua campanya contra de la unitat de la nostra llengua. I a més, parlant en “aldeano”. 

Però el Sr. Rivera també ha quedat en evidència, quan en aquesta entrevista ha qüestionat l’oportunitat de reobrir RTVV, degut, deia el Sr. Rivera, al dèficit de la Generalitat. Pel mateix motiu també s’hauria de tancar RTVE, si tenim en compte el dèficit del govern espanyol. O no?

Comentaris

Pudentet La Safor
7.
Cal estudiar la seva aparició fa uns anys a Catalunya. Aquest ultradetrà, si no m'equivoque, va formar un grup avalat pel BBVA (del cual crec que era treballador i fins avui encara es possible en el departament de "partidos neoliberales") i l'unic ideari que tenía a l'epoca era el seu visceral anti-catalanisme. El seu corral era format per xarnegos inadaptats, incults i ignorants tots ells molt espanyolistes i toreros impenitents de la marca espanya mes pura , autèntica i rancia. El PP (avui PPsoe) li quedaba a l'esquerra i la seva avitualla li venia per gent desencantada i la que abans he nomenat. I certament hi tenía un cercle, petit d'aquesta gent.
Mes les coses no li han anat massa de debó i se li quedaba la cosa molt pobra i per tant (supose que amb fondus del BBVA) va pasar a l'escena nacional castellana. Aqui sols contava amb els desencantats, que hi eren molts i a mes també furibundos anti-catalanistes.
El que el Sr. Rivera no ha calculat es que a les properes eleccions es pot donar una clatada impresionant perque abandonats els xargenos en pos de la patria imperial també els desencantats tornaran a voler el original abans que la borda còpia i a mes a mes el Aznar se li veuen intencions de formar un partit a l'estil nazi-Le pen aprofitan les noves onades d'extremisme i racisme anti-emigrant a l'Europa. I hi també hi ha cercle. I molts son del Rivera i del PPsoe
En aquest joc d'escacs, de simple alfil pot pasar a peó i al tabler de la nova republica Catalana es "jaque mate".
  • 4
  • 1
Vicenç Ramoneda República de Catalunya
6.
Desmontando a Ciudadanos. https://www.youtube.com/watch?v=v-jLZ5frT88

Albert Rivera ‘perd’ la personalitat pròpia i es "reencarna" en. . . . https://www.youtube.com/watch?v=t1DchqExMdg

Albert Ribera i José Antonio. https://spanienkaputt.files.wordpress.com/2013/10/f3c3c-albertprimoderivera.jpg

  • 2
  • 2
Jaume València
5.

" Lo "que passa és que el " sinyó " Rivera sap parlar català i valencià .
Exactament com la meua àvia ( de Benicarló ) i el meu avi ( de La Ràpita ).

  • 9
  • 3
Pepico Elx
4.

Pos este home té prou de trellat quan parla. No sona mal. Millor que cap de la dreta valenciana.

  • 2
  • 4
FERRAN CULLERA
3.

Quina sort tenen els catalans que tjots els seus olítics parlen català, mentre que al País Valencia tant els del pp com Cs o no parlen vlaencià o el tenen prohibit pel seu partit.

  • 6
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat