Diari La Veu del País Valencià
Anna Moner, nova col·laboradora de La Veu del País Valencià
L’artista i escriptora Anna Moner ens oferirà, a partir de la pròxima setmana, i amb una periodicitat quinzenal, una sèrie d’articles en què tractarà, des d’una òptica personal, qüestions relacionades amb el món de l’art. Una mirada particular a obres musicals, cinematogràfiques, literàries, pictòriques…, que l’han seduïda i entre les quals troba vincles inesperats, estranys, curiosos, suggeridors.

Anna Moner (Vila-real, la Plana Baixa), llicenciada en Història de l’Art, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà des de 1987. La seua obra s’ha exposat, entre altres ciutats, a València, Castelló de la Plana, Sevilla, Nantes, Ceret, Bordeus, Madrid i París. D’altra banda, ha publicat articles en revistes especialitzades com ara Cimal, Ars Mediterranea, Serra d’Or, Mètode, etc.

En 2006, va obtenir el Premi de Relats de Dones de l’Ajuntament de Castelló de la Plana amb La Venus i el lliri, certamen que va tornar a guanyar en 2010 amb Les finestres de l’ànima. Així mateix, és coautora de l’obra teatral La morta enamorada, estrenada aquest mateix any al Gran Teatre d’Alzira per la companyia del mag Yunke, i presentada en 2011 al Teatro Alcázar de Madrid en la seua versió en castellà. Amb Les mans de la deixebla, la seua primera novel·la, va guanyar el Premi Enric Valor de la Diputació d’Alacant 2010. En 2012, publica en el diari El País el relat La Casa de la Sirena, dins del cicle “Escriure el país” de la Universitat d’Alacant.

>

La morta enamorada, de Yunke, Anna Moner i Sebastià Carratalà

Comparteix

Icona de pantalla completa