Diari La Veu del País Valencià
Carta als Reis Mags d’Orient
Benvolguts Melcior, Gaspar i Baltasar,

Enguany m’he portat bé i m’agradaria rebre el ninot d’Spiderman, l’estació de tren amb la locomotora i el maquinista i un joc que es diu Willy Rumba. La meua mare diu que és Güili Rumba així que no vos confongueu. L’any passat vos confonguéreu perquè vaig demanar la disfressa d’Elsa de Frozen i em duguéreu una disfressa de policia. No s’enfadeu, però no m’agrada jugar a policies. A classe molts xiquets juguen a policies, però jo preferisc jugar a les construccions o a dur el carret de les nines de Mar i Sofia, però no jugue a policies. Potser vos confonguéreu perquè es diu Frousen.

La meua àvia diu que en un any he crescut molt, així que si no teniu la meua talla per a la disfressa d’Elsa, aleshores vull la disfressa de Mérida de Brave (Breif) amb l’arc i les fletxes de la pel·lícula perquè la princesa Ana de Frozen (Frousen) no m’agrada.

També m’agradaria demanar-vos una altra cosa. Com sou els caps de l’empresa dels regals, m’agradaria que canviareu els llibrets de joguets. Em fa vergonya mirar les cuinetes perquè la pàgina és de color rosa i el rosa és de xiques. Podria ser de color groc com les creïlles fregides? A la cuina de classe sempre prepare creïlles per a la mestra Laura.

Als llibrets de joguets, els xiquets com jo estan a les pàgines de color blau, però a mi no m’agrada el blau i no voldria eixir en pàgines de color blau. A mi m’agrada el color groc, però també m’agraden el verd, el roig i el morat. I si no podeu canviar el color dels llibrets de joguets, m’agradaria que hi haguera cuinetes a les pàgines blaves perquè vull practicar les meues creïlles fregides i fer-les millor després a classe.

Promet que vos deixaré aigua per als camells i un tros de coca de la meua mare quan vingueu. És de xocolata i taronja. El color taronja també m’agrada. També podríeu fer els llibrets de joguets de color taronja, com la coca de la meua mare.

Bon Nadal

Marta Meneu

Comparteix

Icona de pantalla completa