Desconnectar

5 agost 2018 01:00h

Pere, 23 anys.

I no podrà un desconnectar ni tan sols en estiu? Entre els embrolls del PP, les perletes de Casado que, d'acord, no arriben a les de Rajoy, però no em dirà que no està fent parlar este estiu. I si no, que si el Pedro Sánchez se'n va de festival. Al pobre senyor no el deixen tampoc descansar! I no contents amb això, els casos de corrupció, que de tants que n'hi ha, no ens n'assabentem de cap. Són com els títols de les pel·lícules de Star Wars, un textet que passa molt de pressa per la pantalla i xas, si parpelles, ja t'ho has perdut. I ara que dic Star Wars, l'eclipse de l'altre dia de la lluna, el pogué veure? Ens tingué com uns babaus a tots mirant el cel, un cercle roig! Per a cercle roig el solàs que està pegant estos dies. Vaja amb compte que el veig ja roget eh! La famosa onada de calor que, no contenta amb la secció de meteorologia, ara també ocupa la resta del telediari. No es cansen de repetir tant que fa calor? Que no hi ha coses més importants que han de repetir una vegada i una altra la previsió del temps? Almenys podrien parlar del canvi climàtic! De vegades pense que és el que em passa a mi quan tinc una cita d'estes de l'aplicació de conèixer gent. No saps de què parlar i ale, s'ha quedat bon dia, no? o esta calor és insuportable!

I com esperen que jo com a ciutadà me n'assabente de tot el que passa? Que estiga ben informat? Si amb el curro este d'estiu per poder pagar-me el màster, eixe que a Casado li va eixir facilet, facilet, és que no tinc temps ni per llegir les notícies! Només em dóna per llegir titulars entre client i client al xiringuito i..., mire, espere un moment. Pepi, se'ns ha acabat el gel dels còctels! Doncs això deia, està tot molt mal. Perquè llig cada titular... Ara que si els manters van per ahí pegant pallisses, com els taxistes amb el cotxe este on hi havia un xiquet. No em fota! Que no hi haurà peces gordos que en facen no una, sinó vint-i-una i no tenen mai titulars! És que no és just. I no em faça parlar de la justícia perquè eixa és una altra, sembla que ho facen a postes tu! Un dia parlen d'un cas de corrupció i a l'altre d'una sentència que enfada i amb raó, perdone que li diga. Que si la Manada, ara Juana Rivas, que si els polítics catalans, els xics d'Altsasu. I escolte, que l'endemà hi haurà una nova sentència o un nou cas de corrupció i si le he visto no me acuerdo. Em provoca tanta impotència, això. I perdone que encara no li he demanat què vol. Un San Francisco? Marxando! Pel seu accent veig que és anglès, oi? Mare meua la que muntàreu en Benidorm amb el mundial eh! Allà sí que esteu bé, els anglesos, fora de l'Europa esta dels refugiats que quina vergonya! Mire, però, d'una cosa estic orgullós, València acollí l'Aquarius, no com Itàlia. I si no la vostra reina, que quina tia! La nostra família reial és que no em faça parlar! Ara que si la Corinna i el Villarejo i clar, ja tenim telenovel·la per al que queda d'estiu. Vostè creu? I escolte, que jo abans era monàrquic i el xic este nou, el Felipe sí que m'agrada. Se li veu templaet, però el pare... I la mare... I el cunyat... I la família... Mire, no parlaré més, no siga que acabe a Bèlgica amb el Valtònyc, que una altra. Qui parla ara del pobre xic? Com si tothom poguérem anar a Bèlgica cada vegada que ens denuncien per fer un acudit o una cançó. Què estarà fent el pobre allà?

Bo, no el molestaré més, perdone, eh?. És que un està ací més de huit hores i ja no sap en qui parlar. Ací té el seu San Francisco ben fresquet. Seran huit euros. Com? Que no m'entén? Eight euros, yes. Ai, so that I was telling you, how are we going to desconnect? We can't!

next