Compromís lamenta que la declaració d'OSP de la ruta aèria entre Castelló i Madrid siga una "promesa congelada"

El portaveu dels valencianistes al Senat, Carles Mulet, assegura que la història de l'aeroport és un "despropòsit continu"
10 agost 2019 17:59h
Mulet assenyala que l"escassa" activitat de l'aeroport es manté gràcies als diners públics". / IMATGE D'ARXIU EFE

VALÈNCIA. El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha registrat dues preguntes escrites al govern espanyol per a conéixer l'estat de la declaració d'Obligatorietat de Servei Públic (OSP) de la ruta aèria de Castelló a Madrid, que assegura que és una "promesa congelada".

Mulet assegura en un comunicat que la història de l'aeroport és un "despropòsit continu" i lamenta que el govern espanyol en funcions del PSOE haja "continuat amb la tàctica dels anteriors". Critica, en aquest sentit, els anuncis "mancats de resultat" i "sense abordar a fons" el futur de la infraestructura, on "les xifres ridícules d'usuaris es venen com a grans assoliments".

Segons el senador de Compromís, la declaració d'OSP de la ruta de Castelló a Madrid "és de nou una promesa congelada" i que no se sap "si s'han realitzat tampoc estudis de viabilitat, de mercat potencial, ni els càlculs de quant suposaria finançar aquest servei".

Recorda, a més, que els "suposats" contactes amb AENA per a incloure l'aeroport en la xarxa pública "són contradits constantment per part de l'empresa pública".
Mulet assenyala que "l'escassa" activitat de l'aeroport es manté "gràcies als diners públics", i considera que caldria "fer números" i "veure si és més factible mantindre'l o millorar la connectivitat amb Manises". 

next