Compromís i PP desmenteixen que negocien l'organització de l'Ajuntament de València

El PSPV ha denunciat aquest dilluns que Compromís està negociant "en paral·lel" amb el PP per a aconseguir un govern en solitari de Joan Ribó
1 juliol 2019 17:47h
Fonts del PP han indicat a EFE que "és mentida" l'afirmació del PSPV i des de Compromís també l'han desmentit de manera "rotunda". Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. Compromís i el PP han desmentit que estiguen negociant l'organització de l'Ajuntament de València de forma paral·lela a les reunions que la coalició que lidera l'alcalde Joan Ribó manté amb el PSPV per a la conformació d'un govern d'esquerres a la ciutat.

El PSPV ha denunciat que Compromís està negociant "en paral·lel" amb el PP l'organització de l'Ajuntament de València per a facilitar un govern en solitari de la coalició, la qual cosa veuen com "un engany" als votants progressistes i al Partit Socialista.

Fonts del PP han indicat a EFE que "és mentida" l'afirmació del PSPV i des de Compromís han desmentit de manera "rotunda", en un comunicat, cap mena de negociació "formal o informal" amb el PP.

Compromís denuncia que hi ha hagut una "filtració interessada i falsa, que estan utilitzant el PP i una part del PSPV per a fer una pinça contra el grup majoritari de la corporació després que aquestes dues forces polítiques hagen quedat relegades a la segona i tercera força, respectivament", segons les mateixes fonts.

Des de Compromís hi ha una comissió negociadora que "treballa dia a dia amb representants del PSPV amb l'objectiu d'arribar a un govern de progrés per a la ciutat de València".

next