Compromís per València és la primera llista registrada per al 26 de maig després de fer 30 hores de guàrdia

La candidatura liderada per Joan Ribó té com a principal objectiu "repetir un govern de la Nau"
17 abril 2019 12:06h
Ribó ha recordat que han sigut els primers a presentar les llistes de Compromís per València perquè hi ha hagut militants que "han estat fent cua des de fa més de trenta hores". / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Compromís per València ha sigut el primer partit que ha registrat davant la Junta Electoral la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig. Ho ha fet després d'estar més de 30 hores "fent cua" i amb la finalitat de repetir un govern de la Nau.

Així ho ha assegurat el cap de llista a l'Ajuntament de València i candidat a la reelecció com a alcalde, Joan Ribó, qui ha assenyalat que la campanya que ara comença "serà molt interessant" i que té un "element específic" que ha volgut ressaltar: "Podrem parlar dels temes de València".

"És molt important fer-ho i no perdre's en altres històries, perquè el que interessa a la gent és parlar dels problemes que té la ciutat i que d'alguna manera hem començat a resoldre en aquests quatre anys i hem de continuar resolent en els quatre anys que venen", ha dit.

Ribó ha destacat que presenta la llista amb l'objectiu de repetir a l'Alcaldia. "El primer objectiu de Compromís és repetir un govern de la Nau, que pensem que ha funcionat d'una forma adequada", ha dit, i ha afegit que el segon passa per "tindre els millors resultats possibles com a formació política". "Estem molt tranquils i convençuts que es podran desenvolupar satisfactòriament tots dos objectius", ha manifestat.

Ribó ha recordat que han sigut els primers a presentar les llistes de Compromís per València perquè hi ha hagut militants que "han estat fent cua des de fa més de trenta hores". "El mateix va passar en les eleccions generals i autonòmiques: és un indicador que tenim molt bon equip i que treballem en equip. Estem satisfets d'aquest fet", ha dit després d'agrair el suport dels seus companys de formació.

next