Compromís i PSPV lleven valor a la negativa de Gómez a reunir-se amb Ribó i asseguren la reedició de La Nau

Representants dels dos partits asseguren que s'entendran per a formar govern a l'Ajuntament
29 maig 2019 19:18h
Compromís i el PSPV asseguren que es reeditarà el Govern de la La Nau. / IMATGE D'ARXIU

VALÈNCIA. Responsables de Compromís i del PSPV han restat importància a la decisió de la candidata socialista a València, Sandra Gómez, de no acudir a la cita amb l'alcalde en funcions, Joan Ribó, en considerar una "falta de respecte" que es reunisca abans amb la candidata del PP. Així, creuen que això serà "una anècdota" i garanteixen que hi haurà un nou Govern de la Nau al cap i casal.

En declaracions als mitjans abans de l'inici de la primera reunió negociadora del Botànic II, la coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha afirmat que no creu que això "tinga més importància" perquè al final tothom té clar "que el Govern de La Nau és un govern que ha funcionat molt bé", igual com el del Botànic.

Ha destacat la necessitat que hi haja un nou pacte a la ciutat que "continue aprofundint en les polítiques socials i ecologistes" implementades des del 2015. "Independentment de a qui vulga veure abans Sandra Gómez, el Govern de La Nau està garantit en aquests moments", ha asseverat.

Per part seua, el subsecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha apuntat sobre aquest tema que aquesta "és una decisió de Sandra", i ha agregat: "Jo crec que cal ser molt generosos i humils en les victòries i en les derrotes, i això és per a tothom".

En qualsevol cas, ha apostat per la reedició del pacte i ha reconegut "que uns han crescut un regidor i altres dos, però no hi ha una majoria alternativa": "Estem condemnats a entendre'ns. Les qüestions de protocol no les acabe d'entendre però em sembla que això serà una anècdota".

next