Un concurs busca el millor projecte emprenedor en l'àmbit rural

L'objectiu és incentivar el naixement de noves empreses als pobles d'interior
2 octubre 2019 12:48h
S'acceptarà únicament la participació d'empreses constituïdes oficialment en els dos anys anteriors a la data de concurs. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EP). L'Associació d'Emprenedors Rurals (AER), juntament amb la Conselleria d'Economia Sostenible, ha organitzat el I Concurs Projectes Emprenedors en l'Àmbit Rural 2019 amb l'objectiu d'"incentivar el naixement de noves empreses als pobles d'interior de la Comunitat Valenciana".

El jurat tindrà en compte a l'hora de valorar cada projecte la seua originalitat; la seua sostenibilitat mediambiental, i la seua viabilitat econòmica i social, explica l'entitat impulsora a través d'un comunicat.

El concurs vol fomentar l'esperit emprenedor i està obert a qualsevol persona o grup que tinga una idea o projecte d'empresa per a la seua implantació en els entorns rurals al País Valencià. S'acceptarà únicament la participació d'empreses constituïdes oficialment en els dos anys anteriors a la data de concurs. Un grup o persona individual podrà presentar tantes idees de negoci com desitge.

La documentació a presentar estarà disponible en la web d'AER i en el seu perfil de Facebook. Les idees de negoci hauran de ser enviades per correu electrònic abans del 25 d'octubre del 2019 a les 15.00 hores. El primer premi consistirà en una ajuda de 2.500 euros per a la posada en marxa del projecte guanyador i el segon comptarà amb una dotació de 500 euros.

La resolució del jurat serà inapel·lable i es coneixerà abans del 10 de novembre del 2019. El lliurament del premi tindrà lloc el 16 de novembre durant la Trobada d'Emprenedors Rurals, detallen.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next