Les concursants d'OT Alba Reche i Natalia Lacunza viuen la 'mascletà' des del balcó de l'Ajuntament

La cantant il·licitana ha estat convidada pel grup municipal Compromís
18 març 2019 14:37h
Natalia Lacunza i Alba Reche han visitat la falla municipal abans de la 'mascletà' d'aquest dilluns. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. El balcó de l'Ajuntament de València ha estat ple de cares conegudes aquest dilluns 18 de març. A banda de nombrosos polítics, el balcó municipal ha donat la benvinguda aquest dilluns a les concursants d'Operación Triunfo Alba Reche i Natalia Lacunza.

La cantant il·licitana, junt amb la companya de concurs Natalia, ha assistit al balcó de l'Ajuntament convidada pel grup municipal Compromís per a viure la mascletà. Moments abans, la il·licitana, que ha sigut una de les ambaixadores de la campanya 'Vull ser com' organitzada per la Generalitat per al 8 de Març , ha visitat la falla municipal acompanyada per l'alcalde Joan Ribó i pels regidors de Compromís a l'Ajuntament de València.

L'alcalde i líder de Compromís per València, Joan Ribó, ha explicat que amb la invitació el grup municipal ha volgut "reconéixer a tots i totes les joves que a base d'esforç, treball i talent estan arribant a aconseguir metes i objectius molt importants mentre trenquen barreres de gènere, estereotips o altres limitacions que hi havia instal·lades a la societat". "Els joves valencians estan molt preparats i triomfen en multitud de camps; hui volem dedicar la mascletà a tots i cadascun d'ells i elles", ha afegit.

Ribó ha dit que "Alba Reche és una mostra del valor dels nostres joves, però hui volem mostrar el nostre suport a totes i tots els que, cada dia de l'any, es dediquen a les tasques més diverses i que ho fan amb esforç i treball trencant sostres de vidre o visibilitzant noves maneres de fer les coses amb resultats exemplars que fan avançar i millorar la nostra societat".

Alba Reche va estar vivint a València fins abans d'entrar al concurs de talents. A la ciutat estudiava Belles Arts a la Universitat Politècnica i treballava com a cambrera en un local on va entonar alguna que altra cançó. Va canviar els seus estudis en la UPV per la formació a l'acadèmia, on va ser reconeguda des del primer moment pel públic del programa televisiu.

next