Condemnat a 15 anys per violar reiteradament la filla de la seua parella

L'agressor haurà d'indemnitzar la víctima amb 30.000 euros pels greus danys morals i les seqüeles psicològiques que pateix
20 maig 2019 17:53h
Els abusos i agressions sexuals es van produir durant els anys 2005 i 2006 en l'habitatge que la família compartia. / EFE

VALÈNCIA. La secció tercera de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a 15 anys de presó un home que va abusar sexualment i va violar en repetides ocasions durant dos anys una menor d'edat, filla de la seua companya sentimental.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, el condemnat haurà d'indemnitzar la víctima amb 30.000 euros pels greus danys morals i les seqüeles psicològiques que va patir.

Els abusos i agressions sexuals es van produir durant els anys 2005 i 2006 en l'habitatge que la família compartia i, segons explica la sentència, el condemnat, de 41 anys aleshores, aprofitava que es trobava tot sol amb la xiqueta, de nou anys, per a ficar-se al seu llit quan estava dormida i sotmetre-la a tocaments de forma habitual.

El 2006, la víctima va deixar de viure de forma habitual al domicili de l'agressor, encara que hi acudia amb freqüència a visitar la seua mare, que estava malalta.

La sentència relata que l'agressor sexual aprofitava aquestes visites per a violar a la xiqueta i l'amenaçava de matar-la o de fer-li mal, tant a ella com a la seua mare, si explicava l'ocorregut.

Com a conseqüència d'aquests fets, la víctima pateix una depressió per a la qual necessita atenció clínica especialitzada.

next