El Consell destina 4,5 milions a ajudes per a associacions i municipis que fomenten el valencià i el multilingüisme

Aquest divendres s'han publicat al DOGV dues resolucions de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb la relació d'entitats subvencionades
16 agost 2019 17:40h
En el cas de les institucions, entitats i associacions, en total se n'han beneficiat 397. Pel que fa als ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors, hi ha 226 consistoris, 4 entitats menors i 10 mancomunitats. / JOSÉ CARLOS DÍEZ

VALÈNCIA. La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport concedeix 2,5 milions d'euros a institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i a persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del valencià i del multilingüisme en l'àmbit social. 

Així mateix, destina 2 milions a ajudes als ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors valencianes i del Carxe que realitzen activitats de promoció de l'ús del valencià durant aquest any. Així ho recull aquest divendres el DOGV, segons una resolució del 5 de juliol i una altra del 23 de juliol, on es poden consultar les entitats subvencionades.

En el cas de les institucions, entitats i associacions, en total se n'han beneficiat 397. Pel que fa als ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors, hi ha 226 consistoris, 4 entitats menors i 10 mancomunitats.

next