El Consell de Ministres aprova la creació d'un Centre de Referència Nacional de ceràmica i vidre a Castelló

La iniciativa naix d'un acord entre el govern espanyol i el valencià
22 novembre 2019 18:30h
Els CRN busquen fomentar i adequar l'oferta formativa a les necessitats del mercat de treball

VALÈNCIA. El Consell de Ministres, a proposta de la ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social en funcions, Magdalena Valerio, i la ministra d'Educació i Formació Professional en funcions, Isabel Celaá, ha aprovat un Reial decret pel qual es crea com a Centre de Referència Nacional (CRN) el Centre Labora Formació de Castelló de la Plana, en l'àrea professional de Fabricació Ceràmica, de la família professional de Vidre i Ceràmica.

Aquesta iniciativa és fruit de la signatura, el mes de setembre passat, d'un conveni entre el Servei Públic d'Ocupació Estatal, el Ministeri d'Educació i Formació Professional i el País Valencià.

La xarxa de CRN és única i coordinada per l'Administració General de l'Estat, i entre les seues funcions es destaca fomentar i adequar l'oferta formativa a les necessitats del mercat de treball; impulsar actuacions d'innovació formativa i metodològica; col·laborar en el procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next