El Consell i el Tribunal Suprem Popular de Cuba acorden col·laborar en matèria d'Administració de Justícia

L'acord busca promoure l'intercanvi d'experiències, la divulgació d'activitats, l'impuls de la formació i projectes
15 novembre 2019 13:03h
El pla no suposarà cap cost per a la Generalitat. / TRIBUNAL SUPREMO POPULAR DE CUBA

VALÈNCIA. El ple del Consell ha aprovat un acord internacional no normatiu entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i el Tribunal Suprem Popular de Cuba per a fomentar la cooperació entre totes dues institucions en matèria d'Administració de Justícia.

El propòsit d'aquest 'Memoràndum d'Enteniment', com es designa l'acord, és el de promoure l'intercanvi d'experiències, la divulgació d'activitats, l'impuls de la formació i projectes en l'àmbit de les respectives competències en matèria d'Administració de Justícia.

Amb aquest document, totes dues institucions es comprometen a col·laborar en l'accés dels recursos bibliogràfics, normatius i jurisprudencials, així com a realitzar conferències, seminaris i trobades acadèmiques en matèria de justícia a fi de donar a conéixer als participants coneixements de la seua organització, estructura i competències.

Aquestes activitats es duran a terme, preferentment, per videoconferència o recursos en línia.

L'aplicació del 'Memoràndum', que inclou a aquest efecte tots els actes jurídics que puguen dictar-se en la seua execució i desenvolupament, no suposarà cap despesa per a la Generalitat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next