La Conselleria d'Hisenda ja ha donat l'ordre de pagament de les nòmines retardades dels interins

La portaveu del Consell, Mónica Oltra, reconeix que el retard en l'abonament és "un problema recurrent" i ho atribueix a la "falta de personal" en l'Administració
8 febrer 2019 14:03h
La Conselleria d'Educació ha confirmat aquest divendres que s'ampliarà el termini per a registrar les dades dels docents i, així, evitar els retards. / EFE

VALÈNCIA. La Conselleria d'Hisenda ja ha donat l'ordre de pagament al professorat interí de les nòmines retardades. També ampliarà el termini per a registrar les dades d'aquestos docents amb l'objectiu d'evitar aquest "problema recurrent" en el futur, segons ha anunciat aquest divendres la portaveu del Consell, Mónica Oltra, i ha confirmat la Conselleria d'Educació.

Sobre aquest tema, Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, ha explicat que aquestos retards en el pagament de la nòmina són "un problema recurrent" a causa de la falta de personal i l'escàs temps de què es disposa per a registrar les dades, però que ja està en vies de solució.

Així, ha assenyalat que aquesta "precarietat humana" provoca que "encara que tingues tota la gent picant dades" no done temps a tindre totes les nòmines registrades quan es tanca el termini per a abonar les nòmines. Per això, la solució que s'ha plantejat és "obrir uns dies més" aquesta finestreta informàtica perquè es puguen introduir totes les dades.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next