Contes d’en Bosch (130) Testimoni de destrucció 2 (experiment de conte en futur posat entre el realisme màgic i la fantasia)

'Andábamos sin buscarnos, pero sabiendo que andábamos para encontrarnos'. 

Julio Cortázar

Segona part

A la llesca per saber el que farà quan no estiga d'acord amb ella, li donarà, com si fóra de pa, una altra llesca torrada amb mantega. En comptes de melmelada li oferirà l’opció que es divertisca amb allò que li vinga de gust i amb qualsevol dona que li agrade. Sí, això mentre ella serà a l'estranger per raons de treball. A Miquel li costarà ser infidel, anar amb altres dones: no sabrà per què, però no voldrà passar vergonya mentre serà amb una altra dona, encara que, de fet, la Cleo haurà gaudit i gaudirà un èxtasi sexual ben gran. No se sabrà amb qui.

Miquel no l'envejarà pels triomfs ni estarà amb ansietat pendent de la seua volada de retorn al niu, cap casa. La pressió de la Cleo envers Miquel serà tan grossa que en algun moment li demanarà que no li diga tothora que semblarà una bajoca embalostiada amb cara d'angelet. Que n'atie el foc de la discussió. Ell li ho dirà, i ella se’n fotrà, ja que encara l’enguisnarà més. 

Una poqueta nit, ell perdrà els estreps i la mà li volarà sense que el pilot puga fer res per controlar‑la. A causa de la velocitat, xiularan els porus de la pell de la mà. Els pelets dels dits i del dors es doblegaran com si foren assotats per un ponent huracanat. Les ungles dels dits, com dents afilades de tigre, faran sagnar l'oxigen de la sala d'estar fins que la mà s'estavellarà de manera frontal i amb violència sobre la tendresa de la galta de Cleo, en altres ocasions camp de roselles on ell mateix havia sembrat petons. L'impacte l’abatrà contra el terra de marbre d'un marró lleuger, que no serà un matalàs tou com el de qualsevol llit dels hotels visitats per ella.

—Seràs fill de puta! Sí, i dels grossos!

Ella romandrà com mig estabornida. Vés a saber per què, però li vindran al cap avions aturats en un aeroport de Londres a causa de la boira, a Berlín a causa d’una nevada, a Itàlia els avions no podran enlairar-se a causa d’amenaces terroristes. Deixarà de pensar en avions, i recordarà l'atemptat terrorista del metro del qual, enmig de tantes víctimes, va eixir il·lesa per miracle. Llavors sentirà pànic, ja que la perseguiran per a convertir-la en terrorista. Algun so la transportarà i alliberarà. A poc a poc, anirà tornant en ella mateixa. 

Continuarà…

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next