Contes d’en Bosch (132) Testimoni de destrucció 4 (experiment de conte en futur posat entre el realisme màgic i la fantasia)

Foto: PXHERE

Quarta part

El restaurant oferirà pa biodegradable de dotze llavors i verdura ecològica, però a causa de la seua ascendència d’àguila preferirà un carpaccio de vedella amb parmesà amb pa torrat, tomaca i un raig d’oli. Procurarà no menjar amb corruixes, cosa que fa sovint per les obligacions de la feina. Per descomptat, mòbils fora de l’abast dels dos. El restaurant, que permetrà fumar, no estarà gaire concorregut en eixos moments, això els estalviarà alçar‑se a saludar algú a mig sopar o interrompre qualsevol conversa privada; un violinista tocarà per a ells en exclusiva. 

A cap dels dos se’ls ocorrerà posar sobre la taula el tema de la bufetada, que la vesprada de sexe l’ha feta oblidar. L’hauran rematat amb un sopar en què ella lluirà un vestit amb un escot que li fa ensenyar bastant els pits i sobretot realçarà l'elegància del seu coll. Mentre ella parlarà, ell l’escoltarà amb el cap inclinat a un costat mentre li acaronarà la mà potser de manera inconscient. 

Es distrauran parlant de temes laborals i projectaran algun viatge de plaer. Miquel xerrarà sobre la situació econòmica de la companyia Enher. Si abans va divertir el Cèsar, ara divertirà els capitalistes. Comentarà les enveges que alguns companys de la feina li tindran pel cotxe luxós i pel pis de cinc habitacions al centre de la ciutat. Les enraonades normals serviran per a anar matant el temps fins a trobar temes més íntims i interessants enmig de les quals ell rebrà el regal. Després del cafè, tornaran a casa.

Es continuarà ell sentint dominat per les ales de la Cleo que xiularan per l'aire en senyal d'atac en un moment? Li podrà decapitar l'ànim esquifit tal com un xiquet que escapça la cua d'una sargantana? Se sentirà sempre a gust i podrà aguantar la dependència d’ella? Es contestarà que és un home i no un conill impenitent i sense rumb detectat per la visió de la Cleo i que serà enxampat per les seues grapes. 

Entraran a l’habitació amb un matalàs enorme, un llit impecable amb la coixinera ben planxada. Es gitaran  i apagaran els llums. L'endemà, la Cleo volarà a un congrés a Algèria, però hi renunciarà, perquè li semblarà un lloc maleït per a defensar les dones al món islàmic. Marxarà a Getting Started Congress in Heildelberg.

Continuarà…

next