Les contestacions del Consell es publicaran directament a la web de les Corts

La decisió s'ha pres a causa del nombre de preguntes presentades, que ja és molt superior a l'equivalent al mateix període de la legislatura anterior
1 agost 2019 12:43h
Fins ara es remetien les contestacions des dels serveis de la cambra. / CORTS VALENCIANES

VALÈNCIA. La Mesa de les Corts Valencianes ha aprovat continuar amb l'operativa iniciada en la recta final de la passada legislatura, això és, publicar a la web directament les respostes que envia el Consell a les preguntes fetes pels diputats. Des dels serveis de la cambra també es remeten les contestacions als parlamentaris que les han formulades, però aquest mètode permet una major agilitat, immediatesa i transparència.

D'aquesta manera, es pot accedir a buscar les preguntes a la web de les Corts i, si estan contestades, comptaran amb la resposta feta directament pel Consell. La decisió s'ha pres a causa del nombre de preguntes presentades, que ja és molt superior a l'equivalent al mateix període de la legislatura anterior, per la qual cosa, amb la publicació de la resposta rebuda des del Consell, hi haurà una major agilitat en l'accés a la informació.

Les preguntes es poden seguir al cercador de tramitacions parlamentàries del web de les Corts.

next