Convoquen una concentració de suport a les persones imputades per protestar contra el bus d'HazteOir

Els tres activistes que es van manifestar contra la presència de l'autobús misogin a València hauran de declarar al jutjat l'11 de juliol 
1 juliol 2019 19:31h
Les activistes van protestar contra l'autobús misogin d'HazteOir que va tractar d'entrar a València amb el missatge '#StopFeminazis; no es violencia de género, es violencia doméstica', il·lustrat amb una figura del dictador Adolf Hitler amb els llavis pintats. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Sota el lema 'Denunciar el seu odi no és cap delicte', dijous vinent, 11 de juliol, hi ha convocada una concentració a les 10 del matí a la Ciutat de la Justícia de València. Aquesta cita coincideix amb la data en què tres activistes acudiran a declarar per haver protestat contra l'autobús misogin d'HazteOir que va tractar d'entrar a València amb el missatge '#StopFeminazis; no es violencia de género, es violencia doméstica', il·lustrat amb una figura del dictador Adolf Hitler amb els llavis pintats.  

Les tres persones van ser denunciades per HazteOir, estan imputades per delictes d'incitació a l'odi i se'ls demanen 17.000 euros a cadascuna, segons va explicar aquest maig el moviment feminista de València.

A més, aquest juny un jutge de València va citar a declarar com a investigats aquests tres activistes. Tots ells hauran de comparéixer a la Ciutat de la Justícia de València l'11 de juliol a les 10 del matí, "amb obligació de concórrer a aquesta crida". Si no, "es procedirà a la seua detenció".

Les persones imputades per aquests fets ocorreguts el passat 5 de març són dues membres del moviment feminista de València i un activista LGTBQI.

next