Les Corts escolliran els senadors territorials en un ple específic el 26 de juny

Els grups han proposat Joan Lerma, Josefina Bueno, Alberto Fabra, Carles Mulet i Emilio Argüeso com a representants a la cambra alta
18 juny 2019 10:41h /
Una vegada proclamats, el president de les Corts, Enric Morera, informarà la Presidència del Senat expedint les corresponents credencials per a la seua acreditació davant eixa cambra. / SENAT

VALÈNCIA. Les Corts escolliran en un ple específic convocat per al 26 de juny els cinc senadors de designació territorial.

Els grups han proposat Joan Lerma i Josefina Bueno (PSPV), Alberto Fabra (PPCV), Carles Mulet (Compromís) i Emilio Argüeso (Ciutadans)

Una vegada proclamats, el president de les Corts, Enric Morera, informarà la Presidència del Senat expedint les corresponents credencials per a la seua acreditació davant eixa cambra.

Aquest serà un ple específic convocat per a l'elecció dels cinc senadors, amb l'objectiu de facilitar que puguen accedir als seus llocs. Les Corts, però, estan ja fora del període ordinari de sessions, que arrancarà a partir de l'1 de setembre amb les compareixences dels consellers perquè expliquen quines seran les seues línies de treball, com és habitual a l'inici de cada legislatura.

next