Cremen dos camions quan circulaven per l'A-7

Els sinistres van ocórrer la passada matinada en diferents punts de la via
23 agost 2019 10:55h
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han intervingut la matinada d'aquest divendres en l'extinció de les flames de dos camions. / CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han intervingut la matinada d'aquest divendres en l'extinció de les flames de dos camions que s'han incendiat mentre transitaven per diferents punts de l'A-7, als termes de Riba-roja i l'Alcúdia.

El primer sinistre es va produir cap a les 00.12 hores en el quilòmetre 333 de l'A-7, a Riba-roja, quan es va incendiar un tràiler que transportava olives. El foc es va estendre a la cuneta i va ser extingit. El servei va concloure a les 4.27 hores i van actuar cinc dotacions de bombers, procedents dels parcs de l'Eliana, Paterna, Xiva i l'oficial de guàrdia.

El segon incendi es va iniciar a les 2.40 hores en el quilòmetre 373, al terme de l'Alcúdia i va afectar un camió frigorífic que transportava fruites. Van extingir les flames sis dotacions dels parcs d'Alzira, Ontinyent i Silla, que van donar per finalitzat el servei a les 5.50 hores.

next