La Creu Roja atén 17 persones en la Crida

Una desena de persones van ser ateses en la primera 'mascletà' del calendari faller  
25 febrer 2019 11:23h
De les 17 atencions, tres van ser per contusions, una per objecte estrany en l'ull, sis per lipotímies, sis més per intoxicacions etíliques i l'última per altres motius. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La Creu Roja va atendre un total de 17 persones durant la celebració de la Crida aquest diumenge. D'aquestes, dues van haver de ser evacuades per contusions, segons ha informat l'organització humanitària en un comunicat.

De les 17 atencions, tres van ser per contusions, una per objecte estrany en l'ull, sis per lipotímies, sis més per intoxicacions etíliques i l'última per altres motius.

En el dispositiu van participar un total de 23 voluntaris: quinze socorristes, sis tècnics en Emergències Sanitàries, un metge i un coordinador. A més, hi havia quatre vehicles, dues ambulàncies SVB, una ambulància SVA i un vehicle de coordinació. 

Balanç de la primera mascletà

Al matí, la Creu Roja ja va atendre 9 persones amb símptomes de lipotímia i a una altra per contusions en la mascletà disparada a les 14.00h a la plaça de l'Ajuntament de València. 

Segons ha informat l'organització en una nota de premsa, dels deu atesos cap va necessitar ser evacuat a l'hospital. 

next