La Creu Roja rescata 10 persones que van arribar en una pastera a Torevella i 3 a Oriola Costa

Els rescats es van produir a última hora de la vesprada de dijous
20 setembre 2019 10:42h
La pastera va ser traslladada a port, per a posar les persones fora de perill. / TWITTER CREU ROJA ALACANT

VALÈNCIA. Efectius de Creu Roja han rescatat deu persones que viatjaven a bord d'una pastera enfront de la platja de la Mata, a Torrevella (el Baix Segura). Hores després, agents de la Guàrdia Civil han localitzat quatre immigrants, que vestien robes humides, en una rotonda de la zona de Punta Prima, a Oriola Costa.

El rescat es va produir en les últimes hores de la vesprada de dijous enfront de les costes d'aquesta localitat del Baix Segura. Va ser un vaixell de salvament de la Creu Roja qui va localitzar l'embarcació, en la qual viatjaven deu persones.

La pastera va ser traslladada al port per a posar fora de perill els rescatats, segons va explicar la Creu Roja al seu compte de Twitter.

En total, durant les últimes 48 hores, la Creu Roja ha realitzat cinc intervencions a Xàbia, Altea, Alacant, Torrevella i Punta Prima, on s'ha atés 40 persones, de les quals nou han dit ser menors.

Totes presentaven un bon estat de salut, encara que un dels menors d'edat va haver de ser derivat fins a l'Hospital de Torrevella perquè tenia una lesió en una de les falanges de la mà.

next