La crisi entre el Mallorca i IB3 impedeix que À Punt retransmeta el partit del Llevant contra l'equip balear

El club ha trencat el contracte d'emissió amb la televisió balear com a mostra de "malestar" per unes imatges difoses sobre el seu entrenador, Vicente Moreno
10 agost 2019 12:13h
À Punt ha lamentat les molèsties ocasionades als espectadors amb la cancel·lació del partit del Llevant UE. / TWITTER LLEVANT UE

VALÈNCIA. El partit entre el Reial Mallorca i el Llevant UE amb motiu del Trofeu de Palma no es retransmitirà finalment en À Punt. La televisió valenciana ha informat en un comunicat que no podrà oferir el partit a causa del trencament del contracte entre el club balear i la cadena de televisió IB3. 

El partit formava part l'acord entre la televisió autonòmica balear i el RCD Mallorca per a l'emissió dels partits de la pretemporada. Finalment, el club ha suspés aquest contracte com a mostra del seu malestar per l'emissió d'una notícia en la qual apareixien unes imatges subtitulades de l'entrenador del Mallorca, Vicente Moreno, segons ha informat À Punt. Les imatges van ser gravades en un entrenament durant els 15 minuts oberts a les càmeres i han sigut difoses per diferents mitjans de comunicació.

À Punt ha lamentat "les molèsties ocasionades als espectadors" amb la cancel·lació d'un partit que ja va anunciar a la graella "per un conflicte alié a la cadena". Al mateix temps, la televisó valenciana ha expressat el seu suport a IB3 per defensar "la llibertat d'informació per davant d'altres circumstàncies". 

La cadena valenciana també ha volgut agrair la col·laboració d'IB3, que, segons asseguren, ha realitzat "tots els esforços" per a produir el partit i facilitar el senyal de la transmissió per als espectadors valencians. 

next