'Cultura als barris' ompli València aquest diumenge de música, teatre, contes, màgia i humor 

La programació va començar el 5 d'octubre i, fins a l'1 de desembre, portarà espectacles i activitats gratuïtes a 24 barris de la ciutat
13 octubre 2019 09:45h
Sant Pau, Torrefiel, Benicalap, Trinitat, les Tendetes, Campanar, els Orriols i Soternes gaudeixen aquest cap de setmana de la programació de 'Cultura als barris', el projecte amb què l'Ajuntament de València tracta de "posar la cultura a l'abast de tothom, als carrers de la ciutat". / JOAN BANJO

VALÈNCIA. Sant Pau, Torrefiel, Benicalap, Trinitat, les Tendetes, Campanar, els Orriols i Soternes gaudeixen aquest cap de setmana de la programació de 'Cultura als barris', el projecte amb què l'Ajuntament de València tracta de "posar la cultura a l'abast de tothom, als carrers de la ciutat".

Les activitats d'aquest cap de setmana són variades i relacionades amb el món del teatre, el circ i la música, "per tal que València siga una ciutat de barris i que tots puguen gaudir dels servicis necessaris i d'una rica oferta cultural", indica la regidora de Recursos Culturals, Glòria Tello.

Concretament, aquest migdia a Sant Pau hi ha una representació de teatre infantil. A la mateixa hora, a Torrefiel, un espectacle musical adreçat a tota la família. A les 12.30h, a Benicalap, hi ha un concert de música pop. També a les 12.30h, però a Trinitat, hi haurà espai per a la màgia i l'humor. Ja a les 13.00h, a les Tendetes, toca concert del Centre Instructiu Musical Banda de Torrefiel.

A la vesprada, serà el torn dels barris de Campanar, amb un contacontes a les 18.00h; els Orriols, amb un concert a les 19.00h, i Soternes, amb un monòleg d'humor també a les 19.00h. 

Tots els espectacles són d'accés lliure i gratuït. La programació es desenvolupa en 24 barris de la ciutat al llarg de huit setmanes, des del 5 d'octubre fins a l'1 de desembre.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next