La CVMC i la Generalitat constitueixen la Comissió de Seguiment i Control del Contracte Programa d'À Punt

L'objectiu de la Comissió és avaluar si la televisió compleix amb el document que regula la relació que l'ens ha de tindre amb l'Administració
30 abril 2019 19:48h
La comissió està prevista en el mateix marc del contracte programa, que regeix la relació entre la Generalitat i la CVMC. / DANIEL GARCÍA-SALA 

VALÈNCIA. Representants de la Generalitat i de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) han mantingut una reunió en el centre de producció de programes d'À Punt, a Burjassot (l'Horta Nord), per a constituir la Comissió Mixta de Seguiment i Control del Contracte Programa de la radiotelevisió valenciana.

La comissió està prevista en el mateix marc del contracte programa, que regeix la relació entre la Generalitat i la CVMC, aprovat pel Consell el 27 d'abril del 2018, fa ara un any, ha informat la Generalitat en un comunicat.

A la reunió han assistit, per part de la Generalitat, el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal; la directora general de Relacions Informatives i Promoció Institucional, Marta Hortelano, i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona.

Per part de la CVMC, els representants han sigut el president del consell rector, Enrique Soriano; el conseller Rafa Xambó, i el secretari del citat òrgan, Ferran Bargues.

La Comissió Mixta de Seguiment i Control del Contracte Programa d'À Punt Mèdia ha quedat així constituïda amb l'objectiu d'avaluar el grau de compliment del document que regeix la relació entre la radiotelevisió pública i la Generalitat.

next