Dacosta, Joan Roca i Ángel León compartiran escenari en Gastrónoma amb la gamba com a protagonista

L'esdeveniment per a professionals de la gastronomia se celebra del 10 al 12 de novembre a Fira València
5 setembre 2019 17:20h
La seua intervenció serà una de les més esperades i, també, amb més estreles, ja que Dacosta, Roca i León sumen junts nou estreles Michelin. / GASTRÓNOMA

VALÈNCIA. Els xefs Quique Dacosta, Joan Roca i Ángel León pujaran per primera vegada junts a l'escenari de la Cuina Central de Gastrónoma, que se celebra del 10 al 12 de novembre a Fira València, en una ponència en què comptaran amb un producte molt habitual en les seues cuines: la gamba. Ho faran des d'una perspectiva gastronòmica, biològica i de valor.

Les tres varietats de gambes que es posaran al servei d'aquests xefs són la gamba de Dénia, la gamba de Garrucha i la gamba de Palamós.

La seua intervenció serà una de les més esperades i, també, amb més estreles, ja que Dacosta, Roca i León sumen junts nou estreles Michelin i tots tres estan inclosos en la llista The Worlds 50 Best Restaurants.

De moment són 19 els xefs que cuinaran en Gastrónoma, que també tindrà en els seus fogons Ricard Camarena, José Andrés, Susi Díaz, Kiko Moya, Josean Alije, Alberto Ferruz, Christian Bravo, Luis Valls i Paco Torreblanca, entre d'altres.

Gastrónoma compta amb el suport de la Generalitat i les diputacions de València i Castelló, i està organitzada per Fira València amb el suport de les principals associacions sectorials i l'ajuda dels xefs valencians.

next