Dalmau, "content" perquè Unides Podem serà necessari per a configurar un nou Botànic

El candidat d'Unides Podem-EUPV afirma que en el partit estan "molt contents" perquè els huit diputats obtinguts permetran "sumar" per a reeditar un nou pacte del Botànic
29 abril 2019 02:27h
Martínez Dalmau ha fet aquestes declaracions en una compareixença davant els periodistes minuts després de les 2 hores de la matinada quan l'escrutini fregava el 89 per cent. / EFE

VALÈNCIA. "Hem parat la dreta al País Valencià i estem molt contents amb aquest resultat perquè podem sumar per al Botànic", ha recalcat l'aspirant morat a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau.

Entre els objectius que ha considerat aconseguits en aquests comicis del 28 d'abril, Martínez Dalmau ha recordat que algunes de les enquestes els excloïen de tindre representació en el parlament autonòmic per no arribar a la barrera del 5 per cent.

"I tenim huit diputats espectaculars", ha prosseguit Martínez Dalmau. També ha pres la paraula en la seu valenciana del partit Rosa Pérez Garijo, que de la mateixa manera que el líder d'Unides Podem-EUPV ha manifestat que el seu partit "fa falta per a un pacte de govern" dels partits progressistes: "Serem fonamentals en el pacte d'esquerra", ha subratllat.

next