La intensitat de la DANA al Baix Segura obliga a realitzar desallotjaments en nou municipis

Almoradí ha evacuat el veïnat d'una pedania i diversos barris de la localitat
13 setembre 2019 13:24h
L'aigua ja ha negat diversos barris de la localitat. / AJUNTAMENT D'ALMORADÍ

ALACANT. Les intenses pluges que estan afectant el País Valencià han obligat a evacuar diversos barris d'Almoradí i d'una pedania. A més, s'estan desallotjant huit municipis més: Benferri, Xacarella, Catral, Dolores, Sant Miquel de les Salines, Benejússer, la Granja de Rocamora i Callosa de Segura. 

En el cas d'Almoradí, l'Ajuntament ha demanat urgentment al veïnat de diversos barris i de la pedania del Saladar que abandonen les seues cases pel risc de grans inundacions que ha provocat el desbordament del riu Segura. Segons un comunicat urgent del consistori, les persones que viuen al barri Casas de la Huerta han d'abandonar les cases perquè el trencament dels marges del riu fa que l'aigua siga "incontrolable".

El riu ha trencat i ha superat els marges a l'altura del pont d'Algorfa. Això ha provocat el desallotjament del veïnat dels barris propers i del polígon industrial Las Maromas. L'Ajuntament ha demanat també al veïnat que no utilitze el cotxe per a facilitar el treball de bombers i serveis d'emergència.

next