Dani Mateo representa aquest dissabte a València l'actuació cancel·lada al novembre per amenaces 

El Palau de la Música acull l'espectacle 'Nunca os olvidaremos'
9 febrer 2019 01:00h
El Teatre Olympia va cancel·lar l'espectacle de Dani Mateo després que la ultradreta cridara al boicot.

VALÈNCIA. El còmic Dani Mateo, amb JJ Vaquero i Raúl Cimas, actua aquest dissabte al Palau de la Música de València amb el seu espectacle Nunca os olvidaremos, que va ser cancel·lat al novembre després de denunciar el Teatre Olympia –l'espai que l'havia d'acollir originalment– que havia rebut amenaces i queixes.

Aquesta decisió va arribar després de la polèmica sorgida pel sketch que va protagonitzar Mateo en El Intermedio (La Sexta) el passat 31 d'octubre, en el qual simulava mocar-se amb la bandera d'Espanya. Sobre aquest tema, el partit d'extrema dreta España 2000 havia convocat una concentració davant el teatre durant la funció perquè "l'ultratge a la bandera no pot eixir gratis".

Finalment l'espectacle es representarà al Palau de la Música. L'auditori municipal i els artistes Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero havien acordat ajornar la data de la representació de la peça teatral Nunca os olvidaremos, que estava prevista inicialment per al 24 de novembre, perquè "el públic tinguera més temps per a adquirir les entrades".

La cancel·lació d'aquest espectacle va originar multitud de reaccions entre els partits polítics valencians i personalitats del món de la cultura, i el mateix alcalde de València, Joan Ribó, va oferir als còmics reubicar l'espectacle al Palau.

next