David Pla 'atrapa' 15.000 euros en el concurs d'Eugeni Alemany

Un infermer es converteix en el segon participant del programa 'Atrapa'm si pots' que guanya el premi acumulat
10 maig 2019 18:14h
David Pla s'ha convertit en el segon guanyador del premi acumulat del programa 'Atrapa'm si pots'.

VALÈNCIA. El concurs d'À Punt Atrapa'm si pots ha repartit aquest divendres un premi de 15.000 euros. Després de respondre correctament totes les preguntes, el concursant David Pla Martí ha guanyat el segon gran pot que reparteix el programa presentat per Eugeni Alemany.

David Pla és el segon concursant del programa que 'atrapa' el premi gran del concurs. La primera persona a guanyar el pot acumulat va ser Lara Cardona, que es va fer amb els 33.800 euros de pot acumulat.

Infermer de l'Hospital la Fe de València, casat i amb dos fills, David Pla, natural d'Otos (la Vall d'Albaida), ha aconseguit el premi en l'últim programa de la setmana. El concursant, que ha informat la seua dona per telèfon de la victòria, ha explicat que destinarà els diners guanyats a una habitació nova a sa casa dedicada al món dels videojocs, ja que és "la il·lusió de la seua vida", i, d'altra banda, a la formació dels fills, tot i que "encara són menuts".

Segons ha explicat la cadena, pel concurs Atrapa’m si pots ja han passat quasi 300 concursants provinents de tot el territori valencià i de totes les edats. És un programa amb molt bona acollida de públic i amb un ampli ressò en les xarxes socials.

Atrapa'm si pots és el concurs diari d'À Punt que presenta Eugeni Alemany. Aquest format pregunta-resposta enregistrat per la productora València Imagina TV s'emet també en altres televisions autonòmiques, com ara ETB, TVE3, IB3 i Aragón TV, i també amb un bon índex d'audiència, com passa en la televisió valenciana. 

El programa que presenta el conegut presentador Eugeni Alemany és un concurs de mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa i que inclou un elevat nombre de preguntes de proximitat per a promoure la difusió de la cultura pròpia, els costums, la gastronomia, la geografia, l'esport i la riquesa mediambiental. El programa, de fet, aprofita la presència de concursants de tot el nostre territori per a treballar aspectes lingüístics i de la cultura local, expliquen des d'À Punt.

next