La defensa de Sànchez, Turull i Rull estudia presentar una denúncia per les filtracions de la sentència de l'1-O

L'advocat considera que, si es confirma la veracitat de la informació filtrada, és una "falta de respecte" cap als acusats i una "flagrant vulneració del secret de les deliberacions" 
13 octubre 2019 11:03h
Pla mitjà, extret de senyal institucional, de Jordi Turull, Jordi Sànchez i Josep Rull, asseguts darrere dels seus advocats al Suprem el 26 de març del 2019. / SENYAL TRIBUNAL SUPREM

BARCELONA (ACN). La defensa de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull es reserva el dret a interposar una denúncia davant del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per les filtracions de la sentència del Tribunal Suprem si finalment es confirma la seua veracitat. 

Així, considera que la filtració, si acaba convertint-se en realitat, és una "falta de respecte" als acusats i a les seues famílies i una "flagrant vulneració del secret de les deliberacions" regulat en l'article 233 de la Llei Orgànica del Poder Judicial. 

La defensa ha volgut traslladar el seu "total astorament" per aquesta situació i recorda que les informacions parlen de penes "altíssimes" que superen els 10 anys de presó en el cas d'alguns dels acusats.

next