El Deleste calfa motors el 19 d'octubre amb els concerts gratuïts de Senior i el Cor Brutal, Mishima i 121dB

El Centre del Carme acollirà des de les 11.30h fins a la mitjanit l'aperitiu musical del festival, que enguany arriba a la huitena edició
1 octubre 2019 20:20h
El Centre del Carme Cultura Contemporània acollirà el ja tradicional aperitiu musical del festival Deleste, el Sona el Deleste - Deleste Kids, que tindrà lloc el 19 d'octubre des de les 11.30h fins a la mitjanit. / IMATGE D'ARXIU.

VALÈNCIA. El festival tardorenc i urbà de la ciutat de València, el Deleste, torna el 9 de novembre amb una edició que, per primera vegada, se celebra a l'aire lliure. Serà al llit del Túria, a l'altura dels jardins del Palau de la Música, en un espai on fins a 3.000 espectadors es podran reunir per a gaudir durant tota la jornada dels concerts de Manel, Second, Pony Bravo, The New Raemon & Paula Bonet, Ferran Palau, Mueveloreina, Nøgen i Alavedra.

Abans, però, el Centre del Carme Cultura Contemporània acollirà el ja tradicional aperitiu musical del festival, el Sona el Deleste - Deleste Kids, que tindrà lloc el 19 d'octubre des de les 11.30h fins a la mitjanit.

Es tracta d'una cita gratuïta i familiar al centre de València que comptarà amb l'actuació principal d'una de les formacions més singulars del panorama musical, Mishima. La banda catalana arribarà amb un espectacle molt especial que commemora els seus 20 anys de carrera i que combinarà temes recents i els seus grans èxits recollits en el disc Ara i aquí, gravat en directe a la Sala Apol·lo de Barcelona el desembre del 2018.

En Sona el Deleste actuaran també Senior i el Cor Brutal, una de les propostes musicals més rellevants de l'actual escena musical valenciana, així com Yawners, el duo format per Elena Nieto i Martín Muñoz. Les bandes valencianes 121dB, L'Últim Europeu i Filipinxs. 

D'aquesta manera, s'activa el compte enrere per a la festa gratuïta del Sona el Deleste, que servirà d'avantsala per a la huitena edició del Deleste en un any en què es renova però que manté les seues senyes d'identitat: "Comoditat dels espectadors, so cuidat, aforament limitat i no solapament entre concerts". Amb més de la meitat de l'aforament venut, les entrades per al Deleste continuen disponibles a través de Wegow a un preu de 55 euros més despeses de comissió.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next