Demòcrates Valencians presenta els candidats municipals i les seues propostes per al 26M

El partit considera que els seus regidors poden ser decisius a ajuntaments com Castelló de la Plana o Gandia
13 maig 2019 17:52h
Els candidats de Demòcrates Valencians a les eleccions municipals i europees del 26 de maig. / DV

GANDIA. El partit Demòcrates Valencians ha presentat a Gandia (la Safor) tots els seus candidats municipals per a les eleccions del 26 de maig. Un centenar de persones han acompanyat els caps de llista de València, Castelló de la Plana, Gandia, l'Olleria, Sogorb, Torreblanca i Massalfassar. També han estat presents les candidatures locals independents aliades de Demòcrates Valencians a Pego, Benissa i Vinaròs.

Segons explica la formació en un comunicat, el partit representa "l'opció política del valencianisme centrista i moderat", uns valors que li permetran "obtindre un nodrit grup de regidors al llarg de tota la geografia de la Comunitat Valenciana". Demòcrates aspira a ser decisiu amb els seus regidors a ajuntaments com el de Castelló de la Plana, amb Roger Mira com a candidat, o Gandia, amb el candidat a regidor Ciro Palmer. "Mira i Palmer tindran en els seus vots la decisió de qui ostenta l'Alcaldia en aquests consistoris. Ser decisius des de la moderació, el consens i el trellat", assenyala el partit.

La campanya electoral se centrarà en actes comarcals diaris en tots els municipis on Demòcrates Valencians té implantació "centrant tots els esforços en el míting central de la campanya europea, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig a Benidorm, amb la presència de l'eurodiputada i cap de llista de la Coalició per una Europa Solidària Izaskun Bilbao".

next