Desembre comença amb ruixats dispersos i temperatures en descens

Aquest diumenge s'esperen precipitacions febles al nord del territori i, especialment, a les comarques de l'interior
1 desembre 2019 10:51h
Les temperatures mínimes aniran en descens a València. / DLV

VALÈNCIA. Les temperatures descendeixen en un diumenge amb probabilitat de ruixats dispersos a la vesprada i cels amb intervals nuvolosos, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). 

A primeres hores de la jornada, s'esperen probables precipitacions febles al nord de les comarques de Castelló, sobretot a l'interior, i no es descarten en altres zones de la meitat nord. A partir de la vesprada hi haurà probabilitat de ruixats dispersos. 

Les temperatures mínimes aniran en descens a la demarcació de València i sense canvis a la resta del territori, mentre que les màximes també baixaran, sobretot a l'interior. 

A les ciutats de València i la d'Alacant els termòmetres arribaran als 20 graus i baixaran fins als 12 i 11, respectivament. D'altra banda, les temperatures a Castelló de la Plana oscil·laran entre els 18 i 11 graus. 

Diversos punts arribaran i, fins i tot, superaran els 20 graus. És el cas de Dénia i Gandia, amb una màxima de 21 graus, i d'Elx i Oriola, amb 20. 

A Morella, el mercuri pot descendir fins als 4 graus i no superarà els 13, la mateixa màxima que a Requena, on les temperatures mínimes se situen en els 6 graus.

next