Desmantellat un cultiu de marihuana amb més de 1.000 plançons i 885 plantes en un xalet de Torrent

Els tres detinguts, dos homes i una dona, havien llogat l'habitatge aportant documentació falsa
6 octubre 2019 18:00h
Els policies van realitzar un registre on van intervindre 885 plantes de marihuana en la seua última fase de cultiu. / POLICIA NACIONAL

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana en un xalet de Torrent i han detingut tres joves com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública, defraudació del flux elèctric i falsificació de documents.

Els policies van realitzar un registre en què van intervindre 885 plantes de marihuana en la seua última fase de cultiu, 1.040 plançons de marihuana, 1.000 tests amb plançons sense germinar, 715 euros, 26 ventiladors, 72 transformadors elèctrics i 70 llums.

Les investigacions es van iniciar quan els policies van saber de la possible existència d'un laboratori de cultiu de marihuana a l'interior del xalet, segons han explicat les forces de seguretat en un comunicat recollit per Europa Press.

Durant les investigacions, els agents van establir diversos dispositius de vigilància. Així, van observar que els habitants de l'habitatge, una dona i dos homes, només eixien de la casa amb cotxe.

En el transcurs dels dispositius de vigilància, els policies van comprovar que al xalet arribaven altres cotxes i, pel que sembla, realitzaven intercanvis d'instruments destinats al cultiu de la marihuana, com ara tubs de plàstic blancs i panells aïllants platejats.

A conseqüència de les investigacions, els agents van entrar a la propietat, on van detindre els habitants i van desmantellar la plantació de marihuana. Els detinguts es trobaven en règim de lloguer i per a elaborar el contracte d'arrendament van aportar com a documents d'identificació unes cartes d'identitat italianes falses.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next