Després de recórrer 3.000 quilòmetres en furgoneta, Unides Podem-EUPV espera liderar un segon Botànic

La coalició qualifica la campanya electoral de "satisfactòria" i creu que serà clau per a reeditar un govern de progrés a la Generalitat
26 abril 2019 13:42h
Pérez Garijo celebra que "quan dos treballen bé, no sumen, sinó que multipliquen", destaca sobre l'entesa entre les dues formacions polítiques. UP-EUPV

VALÈNCIA. A Unides Podem-Esquerra Unida la campanya electoral el va agafar "amb els deures fets", per això, la coalició, després de recórrer 3.000 quilòmetres en furgoneta durant aquestes dues setmanes, considera que els votants respondran de manera equivalent "a l'esforç realitzat", ha destacat aquest divendres el candidat a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, qui ha comparegut junt amb les candidates a les Corts per València, Pilar Lima i Rosa Pérez Garijo, i el candidat al Congrés, Héctor Illueca.

Dalmau ha ressaltat que "el vot a Unides Podem-Esquerra Unida val doble per a transformar Espanya i el País Valencià. Desbordarem el Botànic i posarem el Consell al servei de la gent". Per a la coalició, la campanya per a les eleccions generals i autonòmiques ha sigut "satisfactòria". 

Així l'ha valorada el seu candidat a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, qui ha afegit que no era "fàcil" perquè "ha sigut una campanya d'unes eleccions que es van avançar". Així i tot, Dalmau ha afirmat que "a nosaltres ens va agafar amb els deures fets" i s'ha mostrat convençut "que els resultats del 28-A estaran a l'altura de l'esforç realitzat". 

Un esforç que ha sigut quantificat en quilòmetres per la candidata a les Corts per València, Rosa Pérez Garijo, en més de 3.000 quilòmetres en furgoneta. Un recorregut que s'ha fet "sumant gent, com vam demostrar en el míting d'Alacant, on es va quedar fora molta gent". Pérez Garijo ha atribuït aquest suport creixent a la suma de la confluència. "Sempre he dit que quan dos treballen bé, no sumen, sinó que multipliquen i serem decisius el pròxim diumenge", ha afirmat.

Martínez Dalmau ha insistit en la importància que ha tingut en aquesta campanya la voluntat de demostrar que Unides Podem-EUPV té un projecte estatal i un projecte valencià. "Per això, no som com els partits de les majories absolutes i tampoc com altres partits que no tenen caràcter estatal", ha emfatitzat. "Nosaltres som la garantia per a garantir els drets de la ciutadania valenciana, per això, el vot aUnides Podem val doble, perquè serveix per a transformar Espanya i per a transformar el País Valencià", ha afegit.

Per a Dalmau, "és important que entrem al Botànic, que liderem el Botànic i que fem d'aquesta una legislatura de transformació" i això és possible, en la seua opinió, perquè "Unides Podem-Esquerra Unida és l'única candidatura que només es deu a la gent i sobre ella no manen els bancs, ni els oligopolis elèctrics, ni les grans empreses".

next