Detinguda per robar 30.000 euros a la dona que cuidava

La dona va sostraure diners del compte corrent de l'anciana que cuidava a Borriana durant dos anys
13 setembre 2019 13:09h
La detinguda va aconseguir que la dona li facilitara una contrasenya per a operar amb la cartilla bancària. / DLV

CASTELLÓ DE LA PLANA. La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 40 anys per sostraure 29.600 euros durant dos anys de la cartilla de l'anciana a la qual cuidava i per a la qual treballava com a empleada de la llar a Borriana (la Plana Baixa).

Segons ha informat la comandància, l'actuació es va iniciar el passat 19 de juliol, quan una persona va denunciar que a la seua tia, d'avançada edat, li havien sostret la seua cartilla bancària i havien realitzat extraccions en efectiu per valor de 29.600 euros.

Es van realitzar nombroses gestions i perquisicions i es va poder esbrinar que la suposada autora dels fets havia sostret la cartilla bancària del domicili on treballava com a empleada de la llar i on estava a cura d'una anciana.

Feia dos anys que la família de l'anciana notava la falta de diners a casa però, a causa de la seua avançada edat, pensava que la dona podia estar perdent els diners.

Com a conseqüència de les investigacions es va comprovar que l'empleada s'havia guanyat la confiança de la dona i havia aconseguit que activara una clau secreta per a la cartilla, que va utilitzar després de sostraure-li-la per a realitzar diverses extraccions en diversos caixers de la localitat de Borriana.

Els agents van poder identificar, localitzar i detindre una dona de 40 anys com a suposada autora d'un delicte d'estafa continuada. Tant la detinguda com les diligències instruïdes han sigut posades a disposició dels jutjats de Vila-real.

next