Detinguda una dona a Alacant per tractar de matar el seu company cremant el matalàs on dormia

L'home, de 48 anys, va haver de ser rescatat pels agents després de quedar atrapat pel foc a l'interior del seu habitatge
22 desembre 2019 18:11h
La dona ha sigut acusada d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. / EFE

VALÈNCIA (EFE). Una dona de 50 anys ha estat detinguda per la Policia Local d'Alacant acusada d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i un altre de temptativa d'homicidi després d'haver incendiat el matalàs en el qual dormia el seu company sentimental.

Segons ha informat la Policia Local en un comunicat, aquest succés es va produir durant la passada matinada i l'home, de 48 anys, va haver de ser rescatat pels agents després de quedar atrapat pel foc a l'interior del seu habitatge, al carrer Àguila de la ciutat alacantina.

Després d'arribar al lloc dels fets, al voltant de les 4.40 hores, els agents van ser advertits per un menor de 14 anys que el seu oncle havia quedat atrapat en l'habitatge en flames. Els policies van aconseguir arribar reptant a l'habitació i van poder traure l'home.

Aquest els va explicar que estava dormint i que es va despertar per una forta olor a cremat, i que va veure a la seua dona "alienada i prenent foc al matalàs".

La detinguda va admetre els fets, segons les mateixes fonts, i va dir que "no és la primera vegada que ho fa", ja que amb anterioritat ho havia intentat encara que es va poder extingir l'incendi i no es va interposar cap denúncia.

Per a l'extinció de l'incendi es van desplaçar tres dotacions dels bombers del Servei i Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament –SPEIS– , que van accedir-hi a l'interior amb dotze efectius i intervindre amb diverses línies d'aigua per l'interior i aconseguint apagar el foc.

Els efectius sanitaris van atendre l'home de 48 anys i al menor de 14 anys per inhalació de fum, sense que fora necessari el seu trasllat a un centre sanitari.

next