Detingut a València un jove de 24 anys per agredir sexualment una xica la nit de la 'Cremà'

La persona arrestada tenia antecedents policials per delictes sexuals i el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó
26 març 2019 18:24h
Els fets van succeir la matinada del 19 al 20 de març a València. / EFE

VALÈNCIA. La Policia ha detingut a València a un jove de 24 anys per suposadament agredir sexualment una estudiant a l'interior d'un portal la Nit de la Cremà i tractar, a més, de robar-li la bossa. Segons un comunicat policial, el jove, amb antecedents per delictes contra la intimitat sexual, ha sigut detingut com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, abús sexual i robatori amb violència en grau de temptativa.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van tindre coneixement d'una possible agressió sexual després de la cremà en el moment que una jove estudiant que tornava al seu domicili es va adonar que un jove la seguia fins que va arribar al portal, on la va abordar i es va ficar amb ella a l'interior.

El jove, segons el mateix relat, li va oferir diners a canvi de sexe, i en negar-se ella, l'ara arrestat li va agarrar dels cabells i la va tirar a terra. Mentre ella tractava de d'incorporar-se, el jove li va introduir els dits per dins de la roba interior i, encara que la xica va aconseguir llevar-se'l de damunt en un primer moment, l'agressor la va tornar a agarrar mentre tractava d'arrabassar-li la bossa. Finalment la jove va aconseguir escapar per les escales i arribar al seu domicili.

Els policies van esbrinar la identitat del sospitós així com que es tractava del mateix autor d'un presumpte abús sexual comés el 3 de març a una jove quan estava corrent per la ronda sud, on la va abordar en dues ocasions i li va realitzar tocaments a les parts íntimes.

Després de localitzar el sospitós i realitzar les comprovacions oportunes, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, abús sexual i robatori amb violència en grau de temptativa.

L'ara arrestat utilitzava el mateix modus operandi ja que seguia les seues víctimes, entre elles algunes menors, bé de dia o de nit, i en el moment en què es trobaven soles les abordava per sorpresa i els realitzava tocaments.

Els agents continuen les investigacions per a determinar la seua possible autoria en altres fets similars.

El detingut, amb onze antecedents policials, deu d'ells per delictes contra la indemnitat sexual, ha passat a disposició judicial i s'ha decretat el seu ingrés a la presó.

next