Detingut per abusar sexualment d'una dona després de contactar amb ella per una oferta laboral falsa

L'home havia quedat amb la dona amb el pretext de donar-li treball com a cuidadora de la seua àvia
1 novembre 2019 18:24h
Quan van arribar al domicili, l'home es va llevar la camisa i va començar a toquejar a la dona per tot el cos. / POLICIA NACIONAL ARXIU

VALÈNCIA (EP). Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 29 anys que presumptament va abusar d'una dona a la qual havia contactat per a oferir-li treball com a cuidadora de la seua àvia. L'arrestat es va llevar la camisa i va sotmetre a tocaments la víctima, que va aconseguir fugir del lloc dels fets.

Segons recull Europa Press, les investigacions es van iniciar la setmana passada, quan els agents van tindre coneixement dels fets d'un presumpte abús sexual. Un home suposadament va contactar amb la dona per a contractar els seus serveis i que cuidara de la seua àvia. Per aquest motiu, van concertar una cita i es van trobar a l'estació de metro de Patraix.

El detingut la va portar al suposat habitatge de la seua àvia perquè la coneguera. Quan van arribar al domicili, es va llevar la camisa i va començar a toquejar la dona per tot el cos. Finalment, ella va aconseguir eixir de l'habitatge.

Els policies van identificar l'home i el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. El detingut, amb un antecedent policial per un fet similar, ha passat a disposició judicial.

next